perspectiva 5
Zeen Design Studio este o companie cu capital privat care furnizeaza servicii complete de consultanta si proiectare in domeniile: arhitectura, design interior, design de mobilier, arhitectura peisagera, urbanism si inginerie. Proiectele Zeen Design Studio includ planificarea si proiectarea tuturor tipurilor de structuri noi, interioarele lor, dar si renovarea, refolosirea si conservarea structurilor existente.

Compania este condusa de catre arhitectul Suarasan Mihai, care asigura alaturi de colaboratorii sai managementul modern si organizarea eficienta a societatii, ofera toate tipurile de servicii ce tin de domeniul proiectarii de constructii intr-un mod integrat, pentru a creea un raspuns coerent la cerintele clientului.

Zeen Design Studio concepe solutii arhitecturale, la scari multiple, de la locuinte unifamiliale, spatii comerciale, hoteluri pana la hale industriale.

Scopul principal al Zeen Design Studio este de a sprijini nevoile clientilor nostri prin furnizarea de solutii inspirate, durabile, specifice personalitatii fiecarui client.
Noi consideram ca excelenta in arhitectura este mai mult decat proiectarea unor obiecte frumoase, este vorba de furnizarea unui serviciu complet de la primul contact cu clientul pana la predarea  produsului finit.

Nevoile, dorintele, personalitatea fiecarui client sunt in totalitate reflectate in solutiile propuse. Ne concentrăm asupra elementelor fundamentale ale arhitecturii: materiale de calitate, o analiză atenta a spatiului si luminii, echilibrului, proportiei, armoniei, contrastului, culorii, ambiantei, amplasamentului, precum si claritatea design-ului de la concept pana la detalii.
Abordarea noastra consta in solutii eficiente si unice ce reflecta identitatea locului, contextul social si cultural, dar si personalitatea clientului pentru a intra in simbioza atat pe plan rational cat si emotional.

Suntem capabili sa gestionam, atat in etapa de proiectare cat si in etapa constructiei proiectului dvs, controlul costurilor, controlul de calitate si livrarea la timp a serviciilor contractate. De asemenea, Zeen Design Studio furnizeaza asistenta de specialitate pe toata perioada desfasurarii proiectului.